Waarom een nummer in Roemenie?

Doet u veel zaken in Roemenie? Dan is het verstandig een internationaal nummer aan te schaffen. Dit geeft uw bedrijf een internationaal imago en het wekt vertrouwen bij uw zakenrelaties in Roemenie.
Daarbij is het erg klantvriendelijk om uw relaties een lokaal nummer in Roemenie te bieden. Dat scheelt de beller in de gesprekskosten: hij belt immers een lokaal nummer in plaats van een internationaal nummer. Daardoor wordt het contact met uw organisatie een stuk laagdrempeliger!

lees meer

Globe


Inkomend en uitgaand
U kunt inkomende oproepen ontvangen op uw lokale nummer in Roemenie. Tevens kunt u uitgaande oproepen maken naar nummers in Roemenie. De gebelde ziet dan uw lokale nummer in Roemenie als nummerweergave.Type internationaal nummer
De meeste landen kennen zowel regionale- als regio vrije nummers; ook wel nationale nummers genoemd. Voor sommige landen gelden er strengere eisen voor lokale nummers. Dit in tegenstelling tot nationale nummers. Voor meer informatie over de mogelijkheden in Roemenie, klik op het gewenste type / locatie hieronder.i.c.m. SIP Trunk of Hosted PBX
Deze dienst is een toevoeging op de SIP Trunk, of onze Hosted VoIP oplossing. U kunt enkel een nummer in Roemenie bestellen in combinatie met een van deze diensten.

Leverbare nummers in Roemenie.

Hieronder vindt u een overzicht van alle type nummers en netnummers in Roemenie. Klik op het gewenste netnummer voor meer informatie zoals prijzen, voorwaarden, etc.

Voorwaarden voor een nummer in Roemenie.

De wetgever in Roemenie stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen nummer in Roemenie. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een nummer in Roemenie aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen. Selecteer een type nummer of een bepaalde regio. De voorwaarden worden per type/geografische regio weergegeven.