Telefoonnummer in Galati, Roemenie voor MKB en groot zakelijk

Doet u veel zaken in Roemenie? Dan is het wellicht handig om een Geografisch in Roemenie te nemen. Hiermee kunnen klanten in Roemenie u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+40

Uw eigen Geografisch nummer in Galati.

Bestel vandaag nog uw eigen Geografisch nummer in Galati, Roemenie.
U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (0336). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk) of onze Hosted VoIP telefooncentrale.

Uitgaande oproepen met uw Geografisch nummer in Galati.

Met onze SIP Trunk of onze Hosted VoIP telefooncentrale kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Geografisch nummer in Galati, Roemenie.

Voorwaarden voor een Geografisch nummer in Galati.

De wetgever in Roemenie stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Geografisch nummer in Galati, Roemenie. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Geografisch nummer in Galati, Roemenie aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in Roemenie stelt geen eisen aan lokale aanwezigheid of registraties. Het is dus niet nodig dat u een vestiging heeft in Roemenie.
  • Wij hebben deze nummers momenteel op voorraad!