Telefoonnummer in Toll_free, Slowakije voor MKB en groot zakelijk

Doet u veel zaken in Slowakije? Dan is het wellicht handig om een Toll_free in Slowakije te nemen. Hiermee kunnen klanten in Slowakije u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+421

Uw eigen Toll_free nummer in Toll_free.

Bestel vandaag nog uw eigen Toll_free nummer in Toll_free, Slowakije.
U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (0800). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk) of onze Hosted VoIP telefooncentrale.

Uitgaande oproepen met uw Toll_free nummer in Toll_free.

Met onze SIP Trunk of onze Hosted VoIP telefooncentrale kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Toll_free nummer in Toll_free, Slowakije.

Voorwaarden voor een Toll_free nummer in Toll_free.

De wetgever in Slowakije stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Toll_free nummer in Toll_free, Slowakije. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Toll_free nummer in Toll_free, Slowakije aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in Slowakije stelt geen eisen aan lokale aanwezigheid of registraties. Het is dus niet nodig dat u een vestiging heeft in Slowakije.
  • Wij hebben deze nummers momenteel op voorraad!