Telefoonnummer in Chonburi, Thailand voor MKB en groot zakelijk

Doet u veel zaken in Thailand? Dan is het wellicht handig om een Geografisch in Thailand te nemen. Hiermee kunnen klanten in Thailand u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+66

Uw eigen Geografisch nummer in Chonburi.

Bestel vandaag nog uw eigen Geografisch nummer in Chonburi, Thailand.
U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (033). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk) of onze Hosted VoIP telefooncentrale.

Uitgaande oproepen met uw Geografisch nummer in Chonburi.

Met onze SIP Trunk of onze Hosted VoIP telefooncentrale kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Geografisch nummer in Chonburi, Thailand.

Voorwaarden voor een Geografisch nummer in Chonburi.

De wetgever in Thailand stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Geografisch nummer in Chonburi, Thailand. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Geografisch nummer in Chonburi, Thailand aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in Thailand stelt geen eisen aan lokale aanwezigheid of registraties. Het is dus niet nodig dat u een vestiging heeft in Thailand.
  • U dient bewijs te overleggen dat u fysiek gevestigd bent in Denk bijvoorbeeld aan een kopie van een energie nota, of huurcontract.
  • Wij hebben deze nummers momenteel op voorraad!