Telefoonnummer in Istanbul asia, Turkije voor MKB en groot zakelijk

Doet u veel zaken in Turkije? Dan is het wellicht handig om een Geografisch in Turkije te nemen. Hiermee kunnen klanten in Turkije u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+90

Uw eigen Geografisch nummer in Istanbul asia.

Bestel vandaag nog uw eigen Geografisch nummer in Istanbul asia, Turkije.
U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (0216). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk) of onze Hosted VoIP telefooncentrale.

Uitgaande oproepen met uw Geografisch nummer in Istanbul asia.

Met onze SIP Trunk of onze Hosted VoIP telefooncentrale kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Geografisch nummer in Istanbul asia, Turkije.

Voorwaarden voor een Geografisch nummer in Istanbul asia.

De wetgever in Turkije stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Geografisch nummer in Istanbul asia, Turkije. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Geografisch nummer in Istanbul asia, Turkije aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in Turkije vereist dat u een lokaal adres heeft in Istanbul%20asia, Turkije
  • U dient bewijs te overleggen dat u fysiek gevestigd bent in Istanbul%20asia, Turkije. Denk bijvoorbeeld aan een kopie van een energie nota, of huurcontract.
  • Wij hebben deze nummers momenteel op voorraad!