Telefoonnummer in National, Verenigd Koninkrijk voor MKB en groot zakelijk

Doet u veel zaken in Verenigd Koninkrijk? Dan is het wellicht handig om een Landelijk in Verenigd Koninkrijk te nemen. Hiermee kunnen klanten in Verenigd Koninkrijk u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+44

Uw eigen Landelijk nummer in National.

Bestel vandaag nog uw eigen Landelijk nummer in National, Verenigd Koninkrijk.
U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (0330). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk) of onze Hosted VoIP telefooncentrale.

Uitgaande oproepen met uw Landelijk nummer in National.

Met onze SIP Trunk of onze Hosted VoIP telefooncentrale kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Landelijk nummer in National, Verenigd Koninkrijk.

Voorwaarden voor een Landelijk nummer in National.

De wetgever in Verenigd Koninkrijk stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Landelijk nummer in National, Verenigd Koninkrijk. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Landelijk nummer in National, Verenigd Koninkrijk aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in Verenigd Koninkrijk stelt geen eisen aan lokale aanwezigheid of registraties. Het is dus niet nodig dat u een vestiging heeft in Verenigd Koninkrijk.
  • Wij hebben deze nummers momenteel op voorraad!