Waarom een nummer in Verenigde Arabische Emiraten?

Doet u veel zaken in Verenigde Arabische Emiraten? Dan is het verstandig een internationaal nummer aan te schaffen. Dit geeft uw bedrijf een internationaal imago en het wekt vertrouwen bij uw zakenrelaties in Verenigde Arabische Emiraten. Daarbij is het erg klantvriendelijk om uw relaties een lokaal nummer in Verenigde Arabische Emiraten te bieden. Dat scheelt de beller in de gesprekskosten: hij belt immers een lokaal nummer in plaats van een internationaal nummer. Daardoor wordt het contact met uw organisatie een stuk laagdrempeliger!
Globe

Leverbare nummers in Verenigde Arabische Emiraten.

Hieronder vindt u een overzicht van alle type nummers en netnummers in Verenigde Arabische Emiraten. Klik op het gewenste netnummer voor meer informatie zoals prijzen, voorwaarden, etc.

+971

RegiocodeStadTypeActivatie kostenMaandelijkse kostenAdres benodigdBewijs vereist
+971-8000TOLL_FREETOLL_FREE€ 0.00€ 0.00

Voorwaarden voor een nummer in Verenigde Arabische Emiraten.

De wetgever in Verenigde Arabische Emiraten stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen nummer in Verenigde Arabische Emiraten. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een nummer in Verenigde Arabische Emiraten aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen. Selecteer een type nummer of een bepaalde regio. De voorwaarden worden per type/geografische regio weergegeven.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?