Waarom een nummer in Wereld (inum)?

Doet u veel zaken in Wereld (inum)? Dan is het verstandig een internationaal nummer aan te schaffen. Dit geeft uw bedrijf een internationaal imago en het wekt vertrouwen bij uw zakenrelaties in Wereld (inum). Daarbij is het erg klantvriendelijk om uw relaties een lokaal nummer in Wereld (inum) te bieden. Dat scheelt de beller in de gesprekskosten: hij belt immers een lokaal nummer in plaats van een internationaal nummer. Daardoor wordt het contact met uw organisatie een stuk laagdrempeliger!
Globe

Leverbare nummers in Wereld (inum).

Hieronder vindt u een overzicht van alle type nummers en netnummers in Wereld (inum). Klik op het gewenste netnummer voor meer informatie zoals prijzen, voorwaarden, etc.

+895

RegiocodeStadTypeActivatie kostenMaandelijkse kostenAdres benodigdBewijs vereist

Voorwaarden voor een nummer in Wereld (inum).

De wetgever in Wereld (inum) stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen nummer in Wereld (inum). U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een nummer in Wereld (inum) aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen. Selecteer een type nummer of een bepaalde regio. De voorwaarden worden per type/geografische regio weergegeven.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?