Telefoonnummer in Lausanne, Zwitserland voor MKB en groot zakelijk

Doet u veel zaken in Zwitserland? Dan is het wellicht handig om een Geografisch in Zwitserland te nemen. Hiermee kunnen klanten in Zwitserland u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+41

Uw eigen Geografisch nummer in Lausanne.

Bestel vandaag nog uw eigen Geografisch nummer in Lausanne, Zwitserland.
U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (021). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk) of onze Hosted VoIP telefooncentrale.

Uitgaande oproepen met uw Geografisch nummer in Lausanne.

Met onze SIP Trunk of onze Hosted VoIP telefooncentrale kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Geografisch nummer in Lausanne, Zwitserland.

Voorwaarden voor een Geografisch nummer in Lausanne.

De wetgever in Zwitserland stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Geografisch nummer in Lausanne, Zwitserland. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Geografisch nummer in Lausanne, Zwitserland aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in Zwitserland stelt geen eisen aan lokale aanwezigheid of registraties. Het is dus niet nodig dat u een vestiging heeft in Zwitserland.
  • Wij hebben deze nummers momenteel op voorraad!