Telefoonnummer in Tongchuan, China voor ZZPers

Doet u veel zaken in China? Dan is het wellicht handig om een Special in China te nemen. Hiermee kunnen klanten in China u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+86

Uw eigen Special nummer in Tongchuan.

Bestel vandaag nog uw eigen Special nummer in Tongchuan, China. U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (0919). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk voor ZZPers) of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers.

Uitgaande oproepen met uw Special nummer in Tongchuan.

Met onze SIP Trunk voor ZZPers of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Special nummer in Tongchuan, China.

Voorwaarden voor een Special nummer in Tongchuan.

De wetgever in China stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Special nummer in Tongchuan, China. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Special nummer in Tongchuan, China aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in China stelt geen eisen aan lokale aanwezigheid of registraties. Het is dus niet nodig dat u een vestiging heeft in China.
  • Wij hebben deze nummers momenteel helaas niet op voorraad. Hou rekening met langere verwerkingstijd.