Telefoonnummer in Toll_free, Cyprus voor ZZPers

Doet u veel zaken in Cyprus? Dan is het wellicht handig om een Toll_free in Cyprus te nemen. Hiermee kunnen klanten in Cyprus u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+357

Uw eigen Toll_free nummer in Toll_free.

Bestel vandaag nog uw eigen Toll_free nummer in Toll_free, Cyprus. U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (0800). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk voor ZZPers) of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers.

Uitgaande oproepen met uw Toll_free nummer in Toll_free.

Met onze SIP Trunk voor ZZPers of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Toll_free nummer in Toll_free, Cyprus.

Voorwaarden voor een Toll_free nummer in Toll_free.

De wetgever in Cyprus stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Toll_free nummer in Toll_free, Cyprus. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Toll_free nummer in Toll_free, Cyprus aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in Cyprus stelt geen eisen aan lokale aanwezigheid of registraties. Het is dus niet nodig dat u een vestiging heeft in Cyprus.
  • Wij hebben deze nummers momenteel helaas niet op voorraad. Hou rekening met langere verwerkingstijd.