Telefoonnummer in National, Hong Kong voor ZZPers

Doet u veel zaken in Hong Kong? Dan is het wellicht handig om een Landelijk in Hong Kong te nemen. Hiermee kunnen klanten in Hong Kong u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+852

Uw eigen Landelijk nummer in National.

Bestel vandaag nog uw eigen Landelijk nummer in National, Hong Kong. U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (058). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk voor ZZPers) of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers.

Uitgaande oproepen met uw Landelijk nummer in National.

Met onze SIP Trunk voor ZZPers of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Landelijk nummer in National, Hong Kong.

Voorwaarden voor een Landelijk nummer in National.

De wetgever in Hong Kong stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Landelijk nummer in National, Hong Kong. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Landelijk nummer in National, Hong Kong aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in Hong Kong stelt geen eisen aan lokale aanwezigheid of registraties. Het is dus niet nodig dat u een vestiging heeft in Hong Kong.
  • Wij hebben deze nummers momenteel helaas niet op voorraad. Hou rekening met langere verwerkingstijd.