Telefoonnummer in National, Ierland voor ZZPers

Doet u veel zaken in Ierland? Dan is het wellicht handig om een Landelijk in Ierland te nemen. Hiermee kunnen klanten in Ierland u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+353

Uw eigen Landelijk nummer in National.

Bestel vandaag nog uw eigen Landelijk nummer in National, Ierland. U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (076). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk voor ZZPers) of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers.

Uitgaande oproepen met uw Landelijk nummer in National.

Met onze SIP Trunk voor ZZPers of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Landelijk nummer in National, Ierland.

Voorwaarden voor een Landelijk nummer in National.

De wetgever in Ierland stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Landelijk nummer in National, Ierland. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Landelijk nummer in National, Ierland aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in Ierland stelt geen eisen aan lokale aanwezigheid of registraties. Het is dus niet nodig dat u een vestiging heeft in Ierland.
  • Wij hebben deze nummers momenteel helaas niet op voorraad. Hou rekening met langere verwerkingstijd.