Telefoonnummer in Mobile, Indonesie voor ZZPers

Doet u veel zaken in Indonesie? Dan is het wellicht handig om een Mobile in Indonesie te nemen. Hiermee kunnen klanten in Indonesie u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+62

Uw eigen Mobile nummer in Mobile.

Bestel vandaag nog uw eigen Mobile nummer in Mobile, Indonesie. U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (0855). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk voor ZZPers) of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers.

Uitgaande oproepen met uw Mobile nummer in Mobile.

Met onze SIP Trunk voor ZZPers of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Mobile nummer in Mobile, Indonesie.

Voorwaarden voor een Mobile nummer in Mobile.

De wetgever in Indonesie stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Mobile nummer in Mobile, Indonesie. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Mobile nummer in Mobile, Indonesie aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in Indonesie stelt geen eisen aan lokale aanwezigheid of registraties. Het is dus niet nodig dat u een vestiging heeft in Indonesie.
  • Wij hebben deze nummers momenteel helaas niet op voorraad. Hou rekening met langere verwerkingstijd.