Telefoonnummer in Jerusalem, Israel voor ZZPers

Doet u veel zaken in Israel? Dan is het wellicht handig om een Geografisch in Israel te nemen. Hiermee kunnen klanten in Israel u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+972

Uw eigen Geografisch nummer in Jerusalem.

Bestel vandaag nog uw eigen Geografisch nummer in Jerusalem, Israel. U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (02). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk voor ZZPers) of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers.

Uitgaande oproepen met uw Geografisch nummer in Jerusalem.

Met onze SIP Trunk voor ZZPers of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Geografisch nummer in Jerusalem, Israel.

Voorwaarden voor een Geografisch nummer in Jerusalem.

De wetgever in Israel stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Geografisch nummer in Jerusalem, Israel. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Geografisch nummer in Jerusalem, Israel aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in Israel stelt geen eisen aan lokale aanwezigheid of registraties. Het is dus niet nodig dat u een vestiging heeft in Israel.
  • Wij hebben deze nummers momenteel helaas niet op voorraad. Hou rekening met langere verwerkingstijd.