Telefoonnummer in Kawasaki, Japan voor ZZPers

Doet u veel zaken in Japan? Dan is het wellicht handig om een Geografisch in Japan te nemen. Hiermee kunnen klanten in Japan u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+81

Uw eigen Geografisch nummer in Kawasaki.

Bestel vandaag nog uw eigen Geografisch nummer in Kawasaki, Japan. U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (044). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk voor ZZPers) of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers.

Uitgaande oproepen met uw Geografisch nummer in Kawasaki.

Met onze SIP Trunk voor ZZPers of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Geografisch nummer in Kawasaki, Japan.

Voorwaarden voor een Geografisch nummer in Kawasaki.

De wetgever in Japan stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Geografisch nummer in Kawasaki, Japan. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Geografisch nummer in Kawasaki, Japan aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in Japan stelt geen eisen aan lokale aanwezigheid of registraties. Het is dus niet nodig dat u een vestiging heeft in Japan.
  • Wij hebben deze nummers momenteel helaas niet op voorraad. Hou rekening met langere verwerkingstijd.