Telefoonnummer in Toll_free, Japan voor ZZPers

Doet u veel zaken in Japan? Dan is het wellicht handig om een Toll_free in Japan te nemen. Hiermee kunnen klanten in Japan u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+81

Uw eigen Toll_free nummer in Toll_free.

Bestel vandaag nog uw eigen Toll_free nummer in Toll_free, Japan. U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (0120). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk voor ZZPers) of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers.

Uitgaande oproepen met uw Toll_free nummer in Toll_free.

Met onze SIP Trunk voor ZZPers of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Toll_free nummer in Toll_free, Japan.

Voorwaarden voor een Toll_free nummer in Toll_free.

De wetgever in Japan stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Toll_free nummer in Toll_free, Japan. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Toll_free nummer in Toll_free, Japan aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in Japan stelt geen eisen aan lokale aanwezigheid of registraties. Het is dus niet nodig dat u een vestiging heeft in Japan.
  • Wij hebben deze nummers momenteel helaas niet op voorraad. Hou rekening met langere verwerkingstijd.