Telefoonnummer in Split, Kroatie voor ZZPers

Doet u veel zaken in Kroatie? Dan is het wellicht handig om een Geografisch in Kroatie te nemen. Hiermee kunnen klanten in Kroatie u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+385

Uw eigen Geografisch nummer in Split.

Bestel vandaag nog uw eigen Geografisch nummer in Split, Kroatie. U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (021). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk voor ZZPers) of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers.

Uitgaande oproepen met uw Geografisch nummer in Split.

Met onze SIP Trunk voor ZZPers of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Geografisch nummer in Split, Kroatie.

Voorwaarden voor een Geografisch nummer in Split.

De wetgever in Kroatie stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Geografisch nummer in Split, Kroatie. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Geografisch nummer in Split, Kroatie aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in Kroatie stelt geen eisen aan lokale aanwezigheid of registraties. Het is dus niet nodig dat u een vestiging heeft in Kroatie.
  • Wij hebben deze nummers momenteel helaas niet op voorraad. Hou rekening met langere verwerkingstijd.