Telefoonnummer in Celaya, Mexico voor ZZPers

Doet u veel zaken in Mexico? Dan is het wellicht handig om een Geografisch in Mexico te nemen. Hiermee kunnen klanten in Mexico u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+52

Uw eigen Geografisch nummer in Celaya.

Bestel vandaag nog uw eigen Geografisch nummer in Celaya, Mexico. U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (0461). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk voor ZZPers) of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers.

Uitgaande oproepen met uw Geografisch nummer in Celaya.

Met onze SIP Trunk voor ZZPers of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Geografisch nummer in Celaya, Mexico.

Voorwaarden voor een Geografisch nummer in Celaya.

De wetgever in Mexico stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Geografisch nummer in Celaya, Mexico. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Geografisch nummer in Celaya, Mexico aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in Mexico stelt geen eisen aan lokale aanwezigheid of registraties. Het is dus niet nodig dat u een vestiging heeft in Mexico.
  • Wij hebben deze nummers momenteel helaas niet op voorraad. Hou rekening met langere verwerkingstijd.