Waarom een nummer in Oostenrijk? (ZZPers)

Doet u veel zaken in Oostenrijk? Dan is het verstandig een internationaal nummer aan te schaffen. Dit geeft uw bedrijf een internationaal imago en het wekt vertrouwen bij uw zakenrelaties in Oostenrijk.
Daarbij is het erg klantvriendelijk om uw relaties een lokaal nummer in Oostenrijk te bieden. Dat scheelt de beller in de gesprekskosten: hij belt immers een lokaal nummer in plaats van een internationaal nummer. Daardoor wordt het contact met uw organisatie een stuk laagdrempeliger!

Globe

Leverbare nummers in Oostenrijk.

Hieronder vindt u een overzicht van alle type nummers en netnummers in Oostenrijk. Klik op het gewenste netnummer voor meer informatie zoals prijzen, voorwaarden, etc.

+43

Regiocode Stad Type Activatie kosten Maandelijkse kosten Adres benodigd Bewijs vereist

Voorwaarden voor een nummer in Oostenrijk.

De wetgever in Oostenrijk stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen nummer in Oostenrijk. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een nummer in Oostenrijk aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen. Selecteer een type nummer of een bepaalde regio. De voorwaarden worden per type/geografische regio weergegeven.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?