Telefoonnummer in Porto, Portugal voor ZZPers

Doet u veel zaken in Portugal? Dan is het wellicht handig om een Geografisch in Portugal te nemen. Hiermee kunnen klanten in Portugal u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+351

Uw eigen Geografisch nummer in Porto.

Bestel vandaag nog uw eigen Geografisch nummer in Porto, Portugal. U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (022). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk voor ZZPers) of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers.

Uitgaande oproepen met uw Geografisch nummer in Porto.

Met onze SIP Trunk voor ZZPers of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Geografisch nummer in Porto, Portugal.

Voorwaarden voor een Geografisch nummer in Porto.

De wetgever in Portugal stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Geografisch nummer in Porto, Portugal. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Geografisch nummer in Porto, Portugal aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in Portugal stelt geen eisen aan lokale aanwezigheid of registraties. Het is dus niet nodig dat u een vestiging heeft in Portugal.
  • Wij hebben deze nummers momenteel helaas niet op voorraad. Hou rekening met langere verwerkingstijd.