Telefoonnummer in Lares, Puerto Rico voor ZZPers

Doet u veel zaken in Puerto Rico? Dan is het wellicht handig om een Geografisch in Puerto Rico te nemen. Hiermee kunnen klanten in Puerto Rico u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+1

Uw eigen Geografisch nummer in Lares.

Bestel vandaag nog uw eigen Geografisch nummer in Lares, Puerto Rico. U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (0787). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk voor ZZPers) of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers.

Uitgaande oproepen met uw Geografisch nummer in Lares.

Met onze SIP Trunk voor ZZPers of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Geografisch nummer in Lares, Puerto Rico.

Voorwaarden voor een Geografisch nummer in Lares.

De wetgever in Puerto Rico stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Geografisch nummer in Lares, Puerto Rico. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Geografisch nummer in Lares, Puerto Rico aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in Puerto Rico stelt geen eisen aan lokale aanwezigheid of registraties. Het is dus niet nodig dat u een vestiging heeft in Puerto Rico.
  • Wij hebben deze nummers momenteel helaas niet op voorraad. Hou rekening met langere verwerkingstijd.