Telefoonnummer in Surat thani, Thailand voor ZZPers

Doet u veel zaken in Thailand? Dan is het wellicht handig om een Geografisch in Thailand te nemen. Hiermee kunnen klanten in Thailand u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+66

Uw eigen Geografisch nummer in Surat thani.

Bestel vandaag nog uw eigen Geografisch nummer in Surat thani, Thailand. U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (077). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk voor ZZPers) of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers.

Uitgaande oproepen met uw Geografisch nummer in Surat thani.

Met onze SIP Trunk voor ZZPers of onze Hosted VoIP telefooncentrale voor ZZPers kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Geografisch nummer in Surat thani, Thailand.

Voorwaarden voor een Geografisch nummer in Surat thani.

De wetgever in Thailand stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Geografisch nummer in Surat thani, Thailand. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Geografisch nummer in Surat thani, Thailand aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in Thailand stelt geen eisen aan lokale aanwezigheid of registraties. Het is dus niet nodig dat u een vestiging heeft in Thailand.
  • Wij hebben deze nummers momenteel helaas niet op voorraad. Hou rekening met langere verwerkingstijd.