Waarom een nummer in Verenigde Staten Van Amerika? (ZZPers)

Doet u veel zaken in Verenigde Staten Van Amerika? Dan is het verstandig een internationaal nummer aan te schaffen. Dit geeft uw bedrijf een internationaal imago en het wekt vertrouwen bij uw zakenrelaties in Verenigde Staten Van Amerika.
Daarbij is het erg klantvriendelijk om uw relaties een lokaal nummer in Verenigde Staten Van Amerika te bieden. Dat scheelt de beller in de gesprekskosten: hij belt immers een lokaal nummer in plaats van een internationaal nummer. Daardoor wordt het contact met uw organisatie een stuk laagdrempeliger!

Globe

Leverbare nummers in Verenigde Staten Van Amerika.

Hieronder vindt u een overzicht van alle type nummers en netnummers in Verenigde Staten Van Amerika. Klik op het gewenste netnummer voor meer informatie zoals prijzen, voorwaarden, etc.

+1

Regiocode Stad Type Activatie kosten Maandelijkse kosten Adres benodigd Bewijs vereist

Voorwaarden voor een nummer in Verenigde Staten Van Amerika.

De wetgever in Verenigde Staten Van Amerika stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen nummer in Verenigde Staten Van Amerika. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een nummer in Verenigde Staten Van Amerika aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen. Selecteer een type nummer of een bepaalde regio. De voorwaarden worden per type/geografische regio weergegeven.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?