Waarom een nummer in Zuid Afrika? (ZZPers)

Doet u veel zaken in Zuid Afrika? Dan is het verstandig een internationaal nummer aan te schaffen. Dit geeft uw bedrijf een internationaal imago en het wekt vertrouwen bij uw zakenrelaties in Zuid Afrika.
Daarbij is het erg klantvriendelijk om uw relaties een lokaal nummer in Zuid Afrika te bieden. Dat scheelt de beller in de gesprekskosten: hij belt immers een lokaal nummer in plaats van een internationaal nummer. Daardoor wordt het contact met uw organisatie een stuk laagdrempeliger!

Globe

Leverbare nummers in Zuid Afrika.

Hieronder vindt u een overzicht van alle type nummers en netnummers in Zuid Afrika. Klik op het gewenste netnummer voor meer informatie zoals prijzen, voorwaarden, etc.

+27

Regiocode Stad Type Activatie kosten Maandelijkse kosten Adres benodigd Bewijs vereist

Voorwaarden voor een nummer in Zuid Afrika.

De wetgever in Zuid Afrika stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen nummer in Zuid Afrika. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een nummer in Zuid Afrika aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen. Selecteer een type nummer of een bepaalde regio. De voorwaarden worden per type/geografische regio weergegeven.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?