Telefoonnummer in België

 

Met een Belgisch Telefoonnummer zakendoen

 

 

België is een van de belangrijkste handelspartners van Nederland. Nederlandse bedrijven zoeken daarom steeds meer mogelijkheden met buurland Belgie om te handelen. Voornamelijk worden producten als aardolie fabricaten, chemicaliën, voeding en machines verkocht aan Belgische ondernemingen.

 

 

Een Belgisch Nummer in Port of Antwerp

 

In Antwerpen ligt de haven Port of Antwerp, een van de belangrijkste distributie locaties van Europa. Het wordt ook wel Supply Chain Port genoemd. De haven creëert een grote opportuniteit om zich als Nederlands bedrijf met een Belgisch telefoonnummer te vestigen in dit welvarende industriële gebied.

 

Redworks levert naast Antwerpse nummers, ook Belgische nummers van alle andere grote steden.

 

 

 

Wat kost een Belgisch Nummer

 

De kosten van een Belgisch Nummer bedragen € 12,50 per maand. Met een Belgisch nummer maakt u gebruik van de VoIP telefonie van Redworks. Wij leveren volledige telefonieoplossingen met of zonder onbeperkt bellen voor bedrijven.

 

De reguliere beltarieven bedragen 1,65 ct per minuut naar vast en 7,3 ct per minuut naar mobiel.
Bellen tussen vestigingen in het buitenland is gratis.

 

 

Aanvraag en Levering van Belgisch Nummer

 

Wilt u graag een Belgisch nummer aanvragen dan kunt u binnen 1 of enkele werkdagen het nummer in België in gebruik nemen. De eenmalige kosten voor de aanvraag bedragen € 12,50 per telefoonnummer.

 

U kunt een Belgisch Telefoonnummer aanvragen via dit  subnav_arrow.png offerte formulier. Of bel 088-2220444 voor een volledig en kosteloos advies.

 

 

 

Offerte Belgisch Nummer


Buitenlandse Nummers

 

Duitsland   € 12,50   € 12,50
Frankrijk   € 12,50   € 12,50
Groot-Brittannië   € 12,50   € 12,50
Spanje € 12,50 € 12,50
Italie € 12,50 € 12,50