Vast nummer op mobiel

Heeft u een onderneming en bent u of zijn uw werknemers veel onderweg? Dan is het goed om toch van een vast nummer te bellen en op een vast nummer bereikbaar te zijn. Met de VaMo (vast nummer op mobiel) optie van Redworks is dit mogelijk. Zo belt u altijd vanaf hetzelfde vaste nummer én bent u altijd en overal via hetzelfde nummer te bereiken. Hierbij heeft u de flexibiliteit van een mobiel maar met professionele uitstraling van een vast nummer!

Wat is Vast-Mobiel / VaMo?

Vast nummer op mobiel integratie, ook wel VaMo genoemd, zijn zakelijke mobiele abonnementen die geïntegreerd worden met de Hosted VoIP telefooncentrale. U profiteert direct van alle Hosted VoIP functionaliteiten op uw mobiel. Zo belt u bijvoorbeeld met een vast nummer op uw mobiel.

Woman with mobile phone

Wat zijn de voordelen van Vast nummer op Mobiel / VaMo?

  • Bereikbaar op zowel uw 06- als vaste telefoonnummer, zonder door te moeten verbinden.
  • Zelf kiezen of u met uw 06- of vaste nummer wilt uitbellen (nummerweergave).
  • U ontvangt van ons een SIM-kaart die werkt in elke mobiel. Geen smartphone en apps nodig.
  • Via de rood/groene busy-lamp-field (BLF) knop op uw vaste toestel kunnen alle medewerkers de status inzien (vrij/in-gesprek) en gesprekken overnemen.
  • Één gecombineerde voicemail, voor al uw telefoonnummers.

Overstappen met nummerbehoud
U kunt ook overstappen met behoud van uw huidige nummer. Dit noemen wij een nummerportering. Wij vragen dan de verhuizing van het nummer aan bij uw oude provider. Nummerportering kan met één druk op de knop, zonder onderbrekingen. Redworks doet hierbij de aanvraag.

Enkel Data-Only abonnementen nodig?
Ook scherp geprijsd zijn onze data-only abonnementen om mobiel te werken met laptop of tablet.

4G Backup Connectivity

Met 4G backup connectivity creëert u een backup verbinding voor uw primaire zakelijke internet verbinding. 

 

*) EU roaming max 50% van de databundel. Heeft u een bundel van 10GB? Dan maximaal 5GB EU roaming.

Wat is zakelijk vast nummer op mobiel bij Redworks?

Wanneer u kiest voor een zakelijk vast nummer op mobiel is er geen verschil in kosten voor de beller. Zoals hierboven al besproken kunt u zelf kiezen of u uw 06- of vaste nummer wilt uitbellen. Hierbij ziet ook de beller het vaste nummer als nummerweergave.

Redworks is een VoIP provider met zakelijke VoIP abonnementen, SIP trunk en zakelijke mobiele abonnementen voor ZZP’ers, MKB en grootzakelijk. Wij leveren hoogwaardige kwalitatieve producten tegen een scherpe prijs. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een zakelijk vast nummer op mobiel? Wij nemen graag de wensen en eisen met u door om u een passende telefoonoplossing te bieden.

Guy on mobile phone
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?