Softphone (Binnenkort beschikbaar)

Redworks Softphone Communicator

Redworks Softphone Communicator is nieuwste vorm van hosted telefonie (VoIP). Dankzij de softphone kunt u bellen via internet met een software applicatie op uw PC.  De softphone wordt ondersteund door het programma Microsoft Windows en biedt zo uw organisatie de mogelijkheid om zakelijk te bellen zonder telefooncentrale en telefoon.

Softphone Communicator


Met de Softphone is het mogelijk om via internet te bellen (VoIP /SIP configuratie) en gebeld te worden over het traditionele telefonie netwerk op basis van geavanceerde online telefooncentrale functionaliteiten.

Deze Communicator is een softwarematige telefoon (software telefoon met geïntegreerde telefooncentrale) en vervangt daarmee de functionaliteiten van dure telefooncentrales en (VoIP) telefoons. Het grote voordeel van de Communicator ten opzichte van hardware is dat u geen (VoIP) telefoons en telefooncentrale hoeft aan te schaffen. De enige noodzakelijke hardware voor de softphone software is een koptelefoon (headset) met speaker, waarmee u kunt bellen via internet.

 

SIP- Softphone: VoIP Clients


De Communicator wordt middels Voice-over-IP (VoIP) weergeven op uw beeldscherm. Op uw beeldscherm kunt u makkelijk en overzichtelijk met uw Softphone telefoongesprekken starten en afsluiten. Daarnaast is het mogelijk om met de Softphone verschillende handige telefoniefuncties te gebruiken. Met deze geavanceerde Communicator kunt u bv. chatten met uw collega’s, conference gesprekken voeren, doorschakelen enz. Voor elke geregistreerde medewerker op de Communicator wordt een aparte Softphone Client aangemaakt, d.w.z. een Softphone licentie, waarmee ingelogd kan worden. Na het inloggen op de Communicator kunt u direct bellen en gebeld worden via VoIP/ SIP. Met de Communicator softphone kunt u nationale en internationale gesprekken  voeren met uw eigen regionaal bedrijfsnummer, landelijke 088-nummer, 0800-0900 servicenummer of buitenlands nummer. 

 

Communicator features


De Communicator biedt uw bedrijf een overzicht van statistieken over belprestaties van de ingelogde Soft Clients, uw medewerkers. Met de Softphone wordt onder andere zichtbaar hoe uw organisatie scoort in het afhandelen van gesprekken. De Communicator indiceert de  lengte van de gespreksduur, wachtrij-tijden, het aantal mensen in de wacht, gemiste gesprekken etc.

De Softphone Communicator wordt meestal in grote telefonie projecten geïmplementeerd, omdat de software van de Softphone zonder bedrading kan worden aangesloten en eenvoudiger te installeren is dan een normale (VoIP) telefoon. Callcenters, customer care centers, sales afdelingen maken doorgaans bij voorkeur gebruik van een Communicator, aangezien telefoonnummers niet handmatig ingevoerd hoeven te worden. Het invoeren van nummers in de Softphone gebeurt digitaal en bespaart daarmee tijd.


Installatie Softphone Communicator


De installatie van de Softphone verloopt snel indien uw geluidskaart geschikt is voor VoIP (Voice over IP) telefonie, naar gelang met Quality of Service (QoS) instellingen. Indien u twijfelt over de installatie van de Communicator dan kunt u door onze helpdesk 088-222-0-444 een VoIP Check laten uitvoeren.


Softphone Communicator: Softphone Demo


Indien u interesse heeft in zakelijk VoIP telefonie met onze Communicator dan bekijk eerst de Softphone Communicator demo. Alle mogelijkheden en voordelen van de Softphone worden in deze demo toegelicht. Binnenkort beschikbaar..


Tarieven Communicator


  • Softphone Basic GRATIS
    (2 lijnen, g711a/u, LDAP max 25 contacts, CTI en Chat)

  • Softphone Secretaresse € 9,95/ maand
    (6 lijnen, alle codecs, wachtrij monitor (max 5), LDAP contacts, Call recording, CTI en Chat)

  • Softphone Call‐center € 19,95/ maand
    (10 lijnen, alle codecs, wachtrij monitor, LDAP contacts, Call recording, CTI en Chat)


Softphone aanvragen


Via het contactformulier kunnen wij u voorzien van meer informatie over de functionaliteiten, implementatie en koppelingen van de Communicator software met een online telefooncentrale (Hosted VoIP)>> Volledige VoIP telefonie prijslijst
 
Chat met ons
gratis zakelijke telecom advies van een van onze medewerkers
Volg ons op...
Softphone, KCC, Communicator, VoIP, SIP, client, callcenter, software, bedienpost