Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

Wilt u zakelijk goed bereikbaar zijn, maar bent u of zijn uw werknemers veel onderweg? Dan is het handig om vanaf een vast nummer mobiel te kunnen bellen. Met VaMo (vast nummer op mobiel) van Redworks is dit mogelijk. U belt altijd vanaf hetzelfde vaste kantoornummer en bent altijd en overal op hetzelfde telefoonnummer te bereiken. VaMo biedt u dus de flexibiliteit van een mobiele telefoon, maar met de professionele uitstraling van een vast nummer!

Hoe werkt een vast nummer op mobiel?

Een vast nummer op mobiel-integratie, ook wel VaMo genoemd, is een zakelijk mobiel abonnement dat geïntegreerd wordt met de Hosted VoIP-telefooncentrale. U profiteert direct van alle Hosted VoIP-functionaliteiten op elk soort mobiele telefoon. Zo belt u niet alleen met een vast nummer op uw mobiel, maar kunt u telefoontjes ook direct doorverbinden, heeft u één gecombineerde voicemail voor al uw telefoonnummers en kunt u eenvoudig schakelen tussen het gebruik van uw mobiele telefoonnummer en een vast nummer op diezelfde mobiele telefoon.

Waarom een vast nummer op mobiel?

Vast nummer op mobiel

Met een vast nummer op mobiel-integratie is uw vaste bedrijfsnummer, servicenummer, extensie of helpdesknummer op uw mobiele telefoon en die van uw personeel geïntegreerd. Uw helpdesknummer is altijd en overal bereikbaar, dus niet alleen wanneer u op kantoor bent.

Redworks Redworks

Vaste telefoonfunctionaliteit

Anders dan bij een regulier mobiel abonnement heeft u onder andere beschikking over belgroepen, doorverbinden, direct en vertraagd doorschakelen, voicemail2mail, vergadergesprekken, wachtrij- en wachtmuziekinstellingen en online controle en beheer. Benieuwd naar deze en meer telefoniefunctionaliteiten? Neem gerust contact met ons op.

Geheim 06-nummer

Wanneer u zakelijk niet bereikbaar wilt zijn op uw 06-nummer, kunt u uw mobiele telefoonnummer onder werktijd uitschakelen. Zo is het duidelijk dat relaties u enkel en alleen kunnen bereiken op vast nummer op mobiel. Wilt u wel weer bereikbaar zijn op uw 06-nummer, bijvoorbeeld ’s avonds of in het weekend? Dan kunt u uw 06-nummer snel en eenvoudig met een simpele handeling weer
activeren.

Beschikbaarheid

Verlaat u uw kantoor? Medewerkers zien op hun eigen toestel of uw mobiel bezet of beschikbaar is. Deze populaire functie (Busy Lamp Field) voorkomt foutief doorverbinden. U kunt de binnenkomende oproep vervolgens met uw mobiele telefoon opnemen of in de wacht zetten.​

Redworks 088-nummer

Alle voordelen op een rij

  • Beschikbaar op zowel uw 06- als vaste telefoonnummer, zonder door te moeten verbinden of doorschakelen;
  • Kies zelf of u met uw 06- of vaste nummer wilt uitbellen (nummerweergave);
  • Ontvang een SIM-kaart geschikt voor elke mobiele telefoon;
  • Zie aan de rood/groene Busy Lamp Field-knop (BLF) op uw vaste toestel wat de status van andere medewerkers is (vrij / in gesprek) en neem eenvoudig gesprekken over;
  • Eén gecombineerde voicemail voor al uw telefoonnummers.
Cloud telefooncentrale Beveiligd thuiswerken

Overstappen met nummerbehoud

Het is tevens mogelijk om op een vast nummer op mobiel over te stappen met behoud van uwhuidige nummer. Dit heet ook wel een nummerportering.

Er zijn twee manieren om de overstap te regelen. Bij de standaard overstapservice vraagt Redworks automatisch de nummerportering voor u aan. De terugkoppeling van uw huidige provider ontvangt u zelf. U kunt zelf de live portering verwerken of, indien de portering door uw huidige provider wordt afgewezen, opnieuw een aanvraag indienen. Kiest u voor de premiumservice, dan regelt Redworks het gehele proces voor u zonder dat u ernaar hoeft om te kijken. Zo hoeft u niet te vrezen voor onderbrekingen omdat er onverhoopt iets mis zou kunnen gaan in de communicatie.

Wij vragen dan de verhuizing van het telefoonnummer aan bij uw oude provider. U hoeft hierbij niet bang te zijn dat u tijdelijk onbereikbaar bent, nummerportering vindt plaats zonder onderbrekingen. Redworks doet hierbij de aanvraag.

Meer informatie over een vast nummer op mobiel

Kiest u voor een zakelijk vast nummer op mobiel? Dan is het goed om te weten dat er voor de beller niks verandert. De kosten blijven hetzelfde. U kunt altijd zelf kiezen of u met uw 06-nummer of vaste nummer wilt uitbellen. Kiest u voor dit laatste, dan ziet ook de beller het vaste nummer als nummerweergave.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een vast nummer op mobiel? Neem gerust contact met ons op. Wij nemen graag uw wensen met u door om een passende telefoonoplossing te bieden. Welkom bij Redworks!

Wilt u graag een offerte aanvragen bij Redworks? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen z.s.m. contact met u op.

    Velden met een * zijn verplicht