over redworks

Vestigingsadres

Parkweg 24, 6212 XN, Maastricht

Postadres

Postbus 777, 6200 AT, Maastricht

Bel ons

Overige info

  • KvK Zuid-Limburg: 14094660
  • BTW: NL8179.45.003B01
  • IBAN: NL56RABO0107926679
  • BIC: RABONL2U
  • ACM Registratie: 942003/942004
  • COIN Operator Codes: RWKF/RWKM
  • College Bescherming Persoonsgegevens: #1445650

Zakelijke VoIP provider

Redworks is een VoIP provider met zakelijke VoIP abonnementen en zakelijke mobiele abonnementen voor ZZPers, MKB en groot zakelijk. Door slim te automatiseren, leveren wij een kwalitatief hoogwaardig product, tegen een zeer scherpe prijs. Wij beschikken over een eigen, geografisch redundant netwerk en een carrier-grade platform. Daarmee bent u verzekert dat u kiest voor kwaliteit en zekerheid. Daardoor mogelijk wij zakelijke telefonie diensten leveren aan overheidsinstanties zoals diverse gemeentes en zelfs veiligheidsregio’s door het hele land.

Redworks storingen

Wij hebben weinig tot geen storingen. Komt het onverhoopt toch voor, dan zorgen wij voor een duidelijke en continue communicatie naar onze klanten toe. Het kan ook voorkomen dat een andere telecom operator een storing heeft. Ook hier kunt u hinder van ondervinden: Ondanks dat ons netwerk prima functioneert, kunt u niet bellen van en naar de klanten van deze andere telecom operator. Ook dan informeren wij u, per E-Mail en/of SMS; geheel kosteloos!

Diensten portfolio

Organisatorisch

Redworks is een landelijk opererende VoIP provider en officieel geregistreerde telecom operator. Wij beschikken over een eigen geografisch netwerk met meerdere interconnects met de overige telecom operators in zowel binnenland als buitenland. Wij zijn o.a. aangesloten bij de volgende instituten:

Hoogste kwaliteit door geo-redundant netwerk

Het telefonieplatform in Nederland is meervoudig redundant, d.w.z. dubbel uitgevoerd. Bij calamiteiten zal het A-netwerk tussen 1-10ms overschakelen naar ons B-netwerk. Hiermee kunnen wij u de hoogst mogelijke up-time garanderen.

Global switch en dataplace

Redworks beknibbelt niet op kwaliteit: Onze klanten worden gehost op een PortaSwitch Procinctus Class 5 Platform. Hiermee bereiken wij de hoogste classificatie voor telecomdiensten.

Het platform is in tweevoud gehuisvest in Europa’s beste datacenters:
Dataplace in Alblasserdam (Zuid-Holland) en GlobalSwitch in Amsterdam en een extra monitoring service vanuit diverse wereldwijde locaties. Dit tilt de beschikbaarheid naar een superieur niveau.

GlobalSwitch” wordt veel gebruikt voor connectiviteit. Hier zijn alle grote Carriers ondergebracht. We hebben al meervoudige redundantie en nu dus ook geo redundantie”. Alle essentiële onderdelen zoals stroomvoorziening, koeling, brandpreventie en monitoringsystemen, zijn tevens dubbel uitgevoerd.

Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?