Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

4G Backup Internet

Met 4G backup internet creëert u een backup verbinding voor uw primaire zakelijke internet verbinding. Het is als het ware een verzekering voor uw onderneming: Wat kost het uw onderneming indien u een dag offline bent? Daarom is een backup internetverbinding zo belangrijk!

Redundant internet

De meeste routers hebben tegenwoordig een onboard 4G module, of ondersteunen externe USB 4G dongles. Deze routers kunnen automatisch switchen naar de 4G verbinding indien de primaire internet verbinding niet actief lijkt te zijn. Zo is uw organisatie altijd online!

Internetstoring

Een internet storing is altijd vervelend. Vaak zijn ze makkelijk op te lossen, maar soms ook niet. Wat kost het uw onderneming om een dag of langer offline te zijn?

Een verzekering voor uw organisatie

4G Backup Connectivity is als een verzekering voor uw organisatie. Hopelijk heeft u het nooit nodig, maar indien er toch onverhoopt internet storingen zijn, dan blijft uw organisatie altijd online. De kosten van een organisatie die niet kan werken, zullen dan ook niet opwegen tegen de kosten van deze backup verbinding.

Redworks 3cx Telefonie

Kosten voor kortstondige en lange storingen

Bij 4G backup connectivity betaalt u per maand een bedrag voor de functionaliteit. Standaard is 7 GB inbegrepen. Zo vangt u korte onderbrekingen op zonder meerprijs. Bent u langer offline? Dan kunt u extra data inkopen in blokken van 100GB (€85,- / 100GB).

Redworks Stock Img 5 Service Redworks

Bundels

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor de backup connectivity bij Redworks? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

    Velden met een * zijn verplicht