Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon
29-08-2018

Telefonie aanbesteden

Grotere organisaties besteden vaak hun telefonie aan. Zij denken veelal dat dit complex is. Met Hosted VoIP of SIP Trunking is dit echter heel eenvoudig en blijft men vaak ook nog eens onder de aanbestedingsgrens. Een ingewikkelde aanbestedingsprocedure is dan ook niet nodig!

Telecommunicatie diensten van Redworks

Wij hebben onze telecom diensten afgestemd op ons specialisme: kwaliteit, prijs en betrouwbaarheid voor grotere MKB zorgbedrijven en gemeenten. Sinds de eerste gewonnen telecommunicatie aanbesteding in 2012 heeft telecomspecialist Redworks elk jaar meerdere telecomoplossingen succesvol opgeleverd.

Gemeenten kiezen voor de zakelijke SIP Trunk van Redworks telecom vanwege de snelle probleemloze opleveringen en specialistische support. Ook de hoge kwaliteit telefonie verbindingen en de lage tarieven maken Redworks een interessante samenwerkingspartner. Dankzij een sterke prijsstrategie besparen gemeenten en bedrijven tot wel 85% op de totale telecommunicatie kosten.

Redworks is volledig gecertificeerd voor diverse PBX’en, zoals Alcatel MiTel, YeaStar etc.

Zakelijke telefonie die betrouwbaar is

Redworks scoort hoger dan 99% op de betrouwbaarheid van haar zakelijke telefonie diensten. De telecomnetwerken alsmede telefonieverbindingen zijn dubbel-uitgevoerd, waardoor zeer hoge telecom betrouwbaarheidsniveaus behaald worden. Zo levert Redworks een betrouwbare telecommunicatiedienst tegen een zeer scherp tarief.

Telecom projecten

Er ontstaat een steeds grotere behoefte tot samenwerken met Redworks vanuit gemeenten. Dit komt met name door de toenemende specialistische kennis bij Redworks intern en de aansluitende projecten op gebied van zakelijke telefonie. Een goede voorbereiding vooraf door en voor bedrijven en gemeentes in combinatie met heldere wensen en eisen zijn de pijlers voor een succesvol telefonie project bij Redworks.

Telefonie inkopen

Redworks levert telecomoplossingen aan bedrijven vanaf 5 werknemers. Hiermee richten wij ons op organisaties die veeleisend zijn in kwaliteit en continuïteit in grotere telecomprojecten. Onze telecomtarieven zijn afgestemd op bedrijven die hogere kosten maken en veel profijt hebben van onze All in one telecomoplossingen.

Telefonie aanbesteden

Onder een bepaalde drempelwaarde kunnen gemeenten een onderhandse aanbesteding uitvoeren. Hierbij vraagt de gemeentelijke instantie verschillende offertes aan bij telecomaanbieders in de regio. Indien u als gemeente een offerte wilt aanvragen bij Redworks, ontvangt u een overzichtelijke prijsopgave in combinatie met een service / support overeenkomst.