Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon
29-08-2018
Old Phone

Telefonie aanbesteden

Grotere organisaties besteden vaak hun telefonie aan. Zij denken veelal dat dit complex is. Met Hosted VoIP of SIP Trunking is dit echter heel eenvoudig, en blijft men vaak ook onder de aanbestedingsgrens. Een ingewikkelde aanbestedingsprocedure is dan ook niet nodig!

Telecommunicatie diensten van Redworks

Wij hebben onze telecom diensten afgestemd op zowel ons specialisme: kwaliteit, prijs en betrouwbaarheid voor grotere MKB zorgbedrijven en gemeenten. Sinds de eerste gewonnen telecommunicatie aanbesteding in 2012 heeft telecom specialist Redworks elk jaar meerdere telecom oplossingen succesvol opgeleverd.
Gemeenten kiezen voor de zakelijke SIP Trunk van Redworks telecom vanwege de snelle probleemloze opleveringen en specialistische support, hoog kwalitatieve telefonie verbindingen en vanwege de lage telecom tarieven. Dankzij een sterke prijsstrategie besparen gemeenten en bedrijven tot 85% op de totale telecommunicatie kosten.
Redworks is volledig gecertificeerd voor diverse PBXen, zoals Alcatel, MiTel, YeaStar, etc.

Zakelijke Telefonie die betrouwbaar is

Redworks scoort hoger dan 99% op de betrouwbaarheid van haar zakelijke telefonie diensten. De telecom netwerken alsmede telefonie verbindingen zijn dubbel-uitgevoerd, waardoor zeer hoge telecom betrouwbaarheid niveaus behaald worden.
Daarmee levert Redworks een betrouwbare telecommunicatie dienst tegen een zeer scherp tarief.

Telecom projecten

De capaciteiten en kennis over telecommunicatie en specialistische projecten met name over zakelijke telefonie vergroot de behoeften van gemeenten om in zee te gaan met Redworks. Een goede voorbereiding, goede informatie en inventarisatie van wensen en eisen zijn de pijlers die een telefonie project met Redworks succesvol maakt.
In elke telefonie aanbesteding zijn er sleutelpersonen met diepgaande kennis die de betrokken specialisten binnen het telecom project, zowel inkoper, gemeentelijke systeembeheerder, als ICT’-ers begeleidt in de acceptatie stap en oplevering van de telecommunicatie oplossing.

Inkoop telefonie

Redworks levert telecom diensten aan bedrijven vanaf 5 medewerkers. Hiermee richten wij ons op organisaties die veeleisend zijn in kwaliteit en continuïteit in grotere telecommunicatie projecten. Onze telecom tarieven zijn afgestemd op bedrijven die hogere kosten maken en veel profijt hebben van onze ALL in ONE telefonie oplossingen.
Old Phone
Old Phone

Telefonie aanbesteden

Onder een bepaalde drempelwaarde kunnen gemeenten een onderhandse aanbesteding uitvoeren. Hierbij vraagt de gemeentelijke instantie verschillende offertes aan bij telecom aanbieders in de regio. Indien u als gemeente een telecom offerte wilt aanvragen bij Redworks ontvangt u een overzichtelijke telecom offerte en service/support overeenkomst. Neem contact op middels het formulier.

Telecom voor gemeenten en MKB

Heeft u binnen de gemeente telecom in uw portefeuille en wilt u graag meer besparen in uw telecom uitgaven? Middels de telecom bespaar check kunt u binnen 1 dag controleren of u nog goed zit moet uw huidige telecom oplossing.