Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

Welkom in het VoIP-portaal, de Selfcare voor klanten van Redworks.

VoIP-support

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw telefooncentrale? Een van onze medewerkers kan u op afstand assisteren. Hiervoor maken wij gebruik van een speciaal programma. Via de onderstaande link kunt u dit programma opstarten. U dient tweemaal op ‘uitvoeren’ te klikken. Vervolgens geeft u de ID-code en het wachtwoord dat op uw scherm wordt vermeld aan de Redworks-medewerker. Onze medewerker zal u vanaf hier verder assisteren.

Start support

Redworks Stock Img 5 Service Redworks

Tarieven ondersteuning

Redworks levert een kwalitatief hoogwaardige oplossing. Om de kwaliteit van onze dienst te kunnen waarborgen, bieden wij u de ondersteuning die u nodig heeft tegen een eerlijk tarief. Beschikt u over apparatuur die niet bij Redworks is aangeschaft? Dan brengen wij in beginsel kosten in rekening voor onze hulp. Wilt u advies over welke oplossing het beste bij uw situatie past? Bent u niet helemaal tevreden of heeft u onverhoopt een klacht? Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u tevreden te stellen. Neem bij onduidelijkheden contact met ons op.

0900 nummer aanvragen Redworks

Vraag en antwoord

Heeft u een vraag over een van onze diensten? Bij onze veel gestelde vragen vindt u wellicht het antwoord op uw vraag. Heeft u op uw specifieke vraag het antwoord niet gevonden? Neem dan vooral contact met ons op, we staan u graag te woord.