Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

Als (beginnende) ondernemer wilt u natuurlijk goed bereikbaar zijn voor uw relaties en potentiële klanten. Een mooi zakelijk telefoonnummer, ook wel DID-nummer genoemd, is daar een belangrijk onderdeel van. Redworks heeft diverse eenvoudige zakelijke telefoonnummers op voorraad. U kunt kiezen uit regionale en landelijke bedrijfsnummers, servicenummers of internationale DID-nummers die u commercieel kunt inzetten. U kunt eenvoudig zelf uw VoIP DID-nummer uit in de voorraad van Redworks kiezen.

Mobiel

Bereikbaar in binnen- en buitenland met zakelijke telefoonnummers

De telefoonnummers van Redworks zijn optimaal bereikbaar voor inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Zelfs als u zich met een mobiele app en DID-nummer van Redworks in het buitenland bevindt kunt u onbeperkt gebruik maken van uw zakelijke telefoonnummers. Met onze Hosted VoIP-abonnementen neemt u uw zakelijke telefoonnummers overal mee op uw vaste of mobiele apparaten.

Bundels

Offerte aanvragen

Weet u al dat u een specifiek telefoonnummer nodig heeft? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

    Velden met een * zijn verplicht