Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

Vaste telefoonnummers koppelen aan de MS Teams accounts van uw medewerkers, zodat ze met Teams kunnen bellen naar alle telefoonnummers? Microsoft noemt het “direct routing” – en wij kunnen het voor u verzorgen. Lees hieronder over de mogelijkheden.

Sip Trunk

Voordelen van MS Teams telefonie

Goede kans dat u binnen uw organisatie al veel binnen Microsoft Teams communiceert, maar extern nog veel gebruikmaakt van de telefoon.

Door Teams direct routing hebben uw medewerkers de mogelijkheid om via teams ook externe telefoontjes te ontvangen en uit te bellen met hun zakelijke nummer.

De Teams app wordt doet zo ook meteen dienst als softphone: ongeacht hun locatie kunnen medewerkers als ze dat willen bellen en gebeld worden met hun zakelijke telefoonnummer.

Redworks Stock Img 5 Service Redworks

Wij maken het u makkelijk

Voordat u kunt bellen naar externen met MS Teams is enige configuratie vereist. Als specialist in zakelijke telefonie hebben wij dit proces voor u vereenvoudigd en geautomatiseerd. 

Bellen via Teams is een add-on bij onze hosted VoiP. Meer weten? Vraag onderaan deze pagina een offerte aan. Nog vragen? E-mail of bel ons (088-2220444) – wij helpen u graag verder!

0900 nummer aanvragen Redworks
F Jansen
10 November 2022
Prima service Wij hebben een eigen telefooncentrale en 3 lijnen bij Redworks. Na een jaar hadden wij enorme problemen. Slecht geluid, lijnen die wegvallen etc. Dankzij de prima service van Redworks (diverse e-mails, gesprekken, dumpfiles etc) kwamen we er achter dat het in onze eigen centrale zat en konden we het probleem lokaliseren. Pluim voor Redworks!
Maurice Mentjens
20 Juni 2022
Top kwaliteit en zeer goede service !
Sevenhills Logistics
10 April 2022
Goed service en altijd bereikbaar.
W. de Coninck
6 April 2022
Als bedrijf hebben we een tijd gebruik gemaakt van Redworks B.V.. De ervaringen met dit bedrijf werden in de loop der tijd echter steeds slechter, wat voor ons aanleiding gaf om het contract op te zeggen. Helaas heeft de klantenservice van dit berdrijf er een handje van om onwelgevallige reviews die worden geplaats (minder dan 5 sterren) eruit te filteren, hetgeen de geloofwaardigheid van het bedrijf niet ten goede komt. In plaats van kritische noten ter harte te nemen en er lering uit te trekken, kiest men er blijkbaar voor om onwelgevallige commentaren te verwijderen; een gemiste kans voor dit bedrijf om zichzelf te verbeteren.
P. Bolsman
8 Maart 2022
Prima en snelle service
Mineraalverf nl
7 Maart 2022
Goede en snelle serves
Paul de Jong
1 Maart 2022
Een scherpe prijs voor kleine ondernemers. Helpdesk goed bereikbaar als nodig. Alles doorschakelen naar mobiel zonder extra kosten is ook prettig.

Bundels

Offerte aanvragen

Wilt u een gedetailleerde offerte voor vaste telefonie? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt het direct in uw inbox.

    Velden met een * zijn verplicht