Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

Vaste telefoonnummers koppelen aan de MS Teams accounts van uw medewerkers, zodat ze met Teams kunnen bellen naar alle telefoonnummers? Microsoft noemt het “direct routing” – en wij kunnen het voor u verzorgen. Lees hieronder over de mogelijkheden.

Sip Trunk

Voordelen van MS Teams telefonie

Goede kans dat u binnen uw organisatie al veel binnen Microsoft Teams communiceert, maar extern nog veel gebruikmaakt van de telefoon.

Door Teams direct routing hebben uw medewerkers de mogelijkheid om via teams ook externe telefoontjes te ontvangen en uit te bellen met hun zakelijke nummer.

De Teams app wordt doet zo ook meteen dienst als softphone: ongeacht hun locatie kunnen medewerkers als ze dat willen bellen en gebeld worden met hun zakelijke telefoonnummer.

Redworks Stock Img 5 Service Redworks

Wij maken het u makkelijk

Voordat u kunt bellen naar externen met MS Teams is enige configuratie vereist. Als specialist in zakelijke telefonie hebben wij dit proces voor u vereenvoudigd en geautomatiseerd. 

Bellen via Teams is een add-on bij onze hosted VoiP. Meer weten? Vraag onderaan deze pagina een offerte aan. Nog vragen? E-mail of bel ons (088-2220444) – wij helpen u graag verder!

0900 nummer aanvragen Redworks

Bundels

Offerte aanvragen

Wilt u een gedetailleerde offerte voor vaste telefonie? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt het direct in uw inbox.

    Velden met een * zijn verplicht